Direktlänk till inlägg 20 mars 2008

Ta det lugnt i trafiken om ni ska ut i helgen.

Av Tindra - 20 mars 2008 10:42


Solen skiner här idag.
Det har varit ett antal minus i natt och luften är klar och skön ute.

I eftermiddag bär det av för att lämna en dotter och få hem den andra.
Hoppas det inte är för halt ute på vägarna. Kan va lurigt nu med det här vädret. Det är så varmt o skönt i solen men fläckvis kan halkan finnas där förädiskt lurande..
Skärtorsdagen räknas som en av årets största dagar när det gäller antal trafikolyckor.  Jag kommer ta det väldigt lugnt och sen får man bara hoppas att de runtomkring gör samma sak.
Tidsmässigt gör det inte så stor skillnad att man gasar på trots allt.
Livet borde kännas viktigare än att man kommer fram exakt i tid.
Släkt och vänner ser hellre att man kommer fram hel och i livet. De vill inte få ett hemskt samtal som säger att personen ligger på sjukhus efter en olycka eller *hemska tanke* något ännu värre.

Eftersom jag är ute och åker långt varannan helg så ser jag mkt.
I genomsnitt ser jag 3 tillfällen i trafiken som skulle kunnat gå riktigt illa varje gång jag är ute på mina långkörningar. Idag när halva sverige är vid ratten gäller det att vara uppmärksam.
Jag säger inte att jag är någon gud när det gäller att köra.
Nej, men jag tar det lugnt.. Är så uppmärksam jag kan både när det gäller mötande och dem som man ser närmar sig i racerfart i backspegeln.

Ha det gott nu mina vänner.
Kram
Tindra

 
 
Sazza

Sazza

20 mars 2008 21:41

Hej, Hoppas det gått bra när du hämta stora tösen o lämna lilla, så du inte kört av vägen någonstans.
Kram

http://systersara.bloggagratis,se

 
Ingen bild

demian

20 mars 2008 22:20

Feliz pascua del conejo :o)
Ha en jättefin påsk. Un abrazo

 
Gemla

Gemla

21 mars 2008 07:10

Glad Påsk!! Hoppas dottern gillade sina presenter.

http://basterd.bloggagratis.se

 
eva

eva

22 mars 2008 15:35

Tack och lov, så slipper jag ge mig ut i trafiken under påsk. Ska vara hemma och umgås med Harry Potter :-) (boken alltså) och andra vänner. När jag ska iväg någonstans får det bli stålhingsten :-) om det nu inte kommer så mycket snö att det är skidor som gäller :-) Kör försiktigt. Kram

http://carpe-diem.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

22 mars 2008 19:26

Glad Påsk! Jag hoppas det gick bra att köra trots trafiken. Jag sitter med en filt över axlarna, det drar från fönstret och datorfläkten fryser mina händer... brrr... så jag ska sätta mig framför teven nu. Hoppas allt är bra med dig, kram.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Dockmamman

Dockmamman

23 mars 2008 08:56

God morgon vännen!
Det är bra att du tar det lungt i trafiken det finns alldeles för mycket fartdårar ändå så det är bra att det finns någon som tar det lungt.

Bar 500 m från mig så var det 4 personer som dog för 3 påskar sedan, långfredagen krockade 3 ungdomar med en taxi och det var så hemst med alla ambulanser och brandkåren som stod här och vi försökte att få barnen att lugna ner sig för det small jättehögt när de krockade.

Vi bor efter en sträcka där det hänt mycket dösolyckor även olyckor med bra utgång men du ska veta att aldrig på de 7 år jag bott här så har det inte stått en poliskontroll här.

Jag ringde och bad om en i somras men icke sa nicke...

Men jag hoppas att påskharen varit givmild/Kramar i massor

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Sinnia

Sinnia

23 mars 2008 18:30

Hejsan
Jag hittade din sida idag och nu har jag suttit och läst dina inlägg en lång stund. Du skriver så bra om så många saker. TACK för det! Jag har också fibro och vet hur det är att livet går upp och ner i en väldig fart. Kommer definitivt hit och läser igen :-)
Ha det så bra!!
mvh Sinna

http://www.sinna.dinstudio.se

 
Linda

Linda

24 mars 2008 18:19

Hoppas att du haft en trevlig påsk o att det gick bra att köra i trafiken.
Kram

http://bizzab.bloggagratis.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

25 mars 2008 11:41

jeg har en utmaning til deg på bloggen min. Håper du tar den:)
HA EN FLOTT DAG!!

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tindra - 8 april 2008 18:22

Jag vill passa på att tacka alla som följt med mig till min nya adress.Till er som missat att jag flyttat och kanskeändå vill titta in ngn gång är adressenhttp://stollan.blogspot.comVälkomna att följa med ni som vill. ...

Av Tindra - 7 april 2008 23:35

Ja ni får länka till mig om ni vill det. (några har frågat)Jag har ju möjligheten att låsa om det går helt överstyr.Kom att tänka på att många verkar titta in här som aldrig gettsig till känna.Därför lämnar jag nu min nya adress här så även ni kan hä...

Av Tindra - 7 april 2008 17:53

Nu flyttar jag hem till min gamla blogg.Tror jag har meddelat alla här den nya adressen. Om jag missat ngn så är det bara att hojta till så får ni denom ni vill forts följa mig.Bloggagratis har varit en bra mellan landning för mig men känneratt jag s...

Av Tindra - 7 april 2008 11:09

Nej jag kunde inte somna i vettig tid igår.Strax efter midnatt låg jag i min säng.Jag blundade och försökte slappna av.Kände stillheten sakta fylla mig och hörde småfåglar glada sång....*satt mig käpprakt upp i sängen*Hallucinationer? Har jag blitt h...

Av Tindra - 7 april 2008 10:59

Ja det skulle vara intressant och höra hur många av er som läser hos mig som skulle följa med och läsa hos mig om jag bytte blogg.Har funderat på det en längre tid.Jag hade en blogg jag trivdes bra med men vissa omständigheter gjorde att jag pausade ...

Ovido - Quiz & Flashcards